Over ons

4Result (opgericht in 1999) staat voor het behalen van resultaten via training, coaching en advies in Sales en Modern Leiderschap met de focus op resultaatgericht coachen.

Een team van 6 zeer professionele trainers en coaches, met vele jaren praktijkervaring in 
sales,  gedragspsychiologie,  kwaliteitsprocessen, organisatie en management, biedt praktische oplossingen, helemaal op maat.

skills-3371153_1280.jpg

We vertrekken vanuit uw probleem, door intensief te luisteren. Daarna gaan we op zoek naar een specifieke remedie, die past bij uw eigen bedrijfscultuur. We leggen samen de doelstellingen en de manier waarop we duurzame resultaten bereiken vast. 

In het Nederlands, Frans of Engels.

 

4Result is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, UK, Ierland, Spanje, Duitsland, Italië, Nederland, Hongarije en Scandinavië.


Ons succes bewijst dat klanten waarderen wie we zijn en wat we doen. We mogen rekenen op een zeer trouw cliënteel, dat bereid is om op lange termijn een structureel partnership met ons aan te gaan. Op verzoek bezorgen wij u onze uitgebreide referentielijst van tevreden klanten.

U kunt hiervoor ook de auditresultaten raadplegen van ons Q-for-label.

1570181181240-1.jpeg

Erik Houben

Founder
Portret Mature Man's
Michel Vertongen
Founder
1517746555061.jpeg
Tom Steyaert
Partner

Erik Houben heeft een passie voor het succesvol maken van mensen en organisaties. Erik heeft een ruime ervaring in Sales en Management in diverse bedrijfstakken, begeleidt diverse managementteams en is specialist in Modern Leiderschap

Michel  is specialist in het systemisch analyseren van het sales & marketing proces. Komen tot een duurzame aanpak die gedragen wordt door management en medewerkers is Michel zijn passie. 

Tom heeft een uitgebreide ervaring als Salesmanager en Sales director is diverse bedrijven en is intussen ruim 14 jaar intensief actief in het trainen, coachen en begeleiden van salesorganisaties in de Benelux en Frankrijk.